Deze Website

Informatie over deze Website: www.ddveeningen.nl

Sinds maandag 7 oktober 2002 is de nieuwe domeinnaam van Digitaal Dorp Veeningen officieel geregistreerd.

URL van deze site is daarom aangepast naar www.ddveeningen.nl


Waarom deze naam (URL):

Het was uiteraard de bedoeling dat de URL van deze website www.veeningen.nl zou worden. Helaas heeft een Internetbedrijf ergens in Nederland bijna alle plaatsnamen, voornamen, achternamen etc. geclaimd. Natuurlijk kun je die URL bij hun kopen voor een fors bedrag per jaar. Vandaar het voorvoegsel dd (Digitaal Dorp). 


Doel van de Site:

Zo veel mogelijk informatie over Veeningen te vermelden voor de inwoners van Veeningen, maar ook voor iedereen daarbuiten. 


Hoe komt die informatie op deze site:

De informatie van een vereniging, een buurt, de geschiedenis van Veeningen etc. etc. bij voorkeur een attachment aan een mail sturen aan Jan Slagter.


Voorwaarden

De webmaster heeft het recht de tekst etc. aan te passen. Als daardoor de informatie inhoudelijk verandert zal hij eerst contact opnemen met de schrijver. 

Zodra de informatie niet meer geldig is o.i.d. zal de Webmaster het verwijderen. Bij twijfel natuurlijk na overleg.


Adverteren

Vanaf nu biedt deze website de mogelijkheid, voor adverteerders in de VeFo’er, om hun bedrijf kenbaar te maken. Veel bedrijven hebben zelf al een website om hun bedrijf aan een groot publiek te tonen. Toch is het soms moeilijk deze bedrijven op internet te vinden. Ook zijn er nog veel bedrijven die zelf geen internetsite hebben maar toch via dit medium zichzelf graag bekend willen maken.

Om aan bovenstaande tegemoet te komen bieden wij, alleen voor adverteerders in de VeFo’er, de mogelijkheid om via de website van Veeningen een korte toelichting van hun bedrijf te geven of voor bedrijven met een eigen website, een koppeling naar hun website op te nemen.

Uw naam of logo zal te zien zijn op de homepage van www.ddveeningen.nl . Door het aanklikken van uw naam of logo komt men automatisch op een pagina, met meer informatie over uw bedrijf. Heeft u een eigen website dan is het mogelijk naar de site van uw bedrijf te worden doorgelinkt.

Voor informatie of aanmelding kunt u terecht bij :

Wim Stapel
Bovenboer 41
7924 PT Veeningen
0528-391042
wstapel@uwnet.nl

Scroll naar boven